Se pun în vânzare biletele pentru FC Viitorul – CSU Craiova

243
Se pun în vânzare biletele pentru FC Viitorul – CSU Craiova - fcviitorul-1520871037.jpg

Articole de la același autor

FOTBAL CLUB VIITORUL SA aduce la cunoștință mai multe informații importante susținătorilor și spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanța, pentru a viziona meciuI FC Viitorul – CSU Craiova, din cadrul etapei a 2-a din Play-off-ul Ligii I Betano 2017/2018, programat în ziua de VINERI (16 martie 2018), ora 20.45:


1. Biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de 100 lei = Tribuna I, 80 lei = Tribuna a II-a, 20 lei = Peluza I și Peluza a II-a.
Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziționate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.
Biletele de acces se pot procura prin rețeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, așa cum a fost pe parcursul sezonului competițional precedent): online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREȘTI și HUMANITAS.
Începând cu ziua de MARȚI (13 martie 2018), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziționa bilete de acces în stadionul "CENTRAL" pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.
În ziua programării meciului FC Viitorul - CS Universitatea Craiova (vineri, 16 martie) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00.


Reamintim publicului spectator că, în paralel, FC VIITORUL comercializează, prin rețeaua www.eventim.ro și partenerii săi enumerați mai sus, abonamente promoționale pentru accesul în stadionul "Central" la cele 5 (cinci) meciuri oficiale pe care le va disputa pe teren propriu în Play-Off-ul sezonului competițional în curs al Ligii I Betano. Prețurile abonamentelor promoționale: 150 lei - Tribuna I, 125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a. Mai multe informații despre achiziționarea unui abonament promoțional pot fi găsite accesând acest link.


2. Se recomandă posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 20.00-20.30 pentru a se evita aglomerația publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.
De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I Betano), vor avea acces în tribunele stadionului "CENTRAL" prin porțile de intrare special dotate cu turnichete.
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
De asemenea, posesorii abonamentelor își vor respecta locul și rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziționare.
Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenți în sectoarele de tribune ale stadionului "CENTRAL" pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul și sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces și pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.
Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului "CENTRAL" decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.
Aducem la cunoștință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.


3. La meciul FC VIITORUL - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA clubul constănțean va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri 16 martie 2018), la orele 19.30 de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.7547 secunde