Mai multe ştiri online:

Se pregătește transferul istoric al lui Ionuț Radu! Poate deveni cel mai scump român din istorie

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Inter Milano se pregătește să facă o mică avere din jucătorii împrumutați în ultima perioadă, pentru a respecta acel ”settlement agreement” pe care îl are cu UEFA, pentru a scăpa de problemele financiare. Pe această listă se află și Ionuț Radu, cel care ar putea deveni chiar cel mai scump jucător român din istorie, anunță fcinternews.it.

”Nerazzurrii” vor plăti clauza de 12 milioane de euro către Genoa, dar, tot în această vară, vor să îl vândă cu cel puțin 20 de milioane de euro. În situația în care suma va ajunge la 23 de milioane de euro, căpitanul naționalei U21 ar depăși suma plătită de Chelsea pentru Adrian Mutu (22 de milioane de euro).

Topul celor mai scumpi jucători români din istorie


1. Adrian Mutu (22 de milioane de euro, 2003, Chelsea)


2. Cristian Chivu (18 milioane de euro, 2003, Roma)


3. Răzvan Marin (12.5 milioane de euro, 2019, Ajax)


Odată cu achiziționarea de către Genoa pentru 9 milioane de euro, Radu a devenit cel mai scump portar român din toate timpurile. A costat de peste două ori mai mult decât fostul lider,

Costel Pantilimon, cumpărat de Manchester City de la Poli Timișoara pentru 3,8 milioane de euro, în 2012. Podiumul este completat de Bogdan Lobonț, în schimbul căruia Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în anul 2000.


Ionuț Radu este în atenția a alte două mari echipe din Europa: Lyon, care ar putea fi preluat de Mourinho, și Borussia Dortmund.


sursa text si foto: digisport.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8404 secunde