€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Se plătesc banii? Zi decisivă pentru palmaresul și culorile FC Farul

Ştire online publicată Joi, 18 Ianuarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Astăzi, atenția microbiștilor constănțeni se îndreaptă către palmaresul și culorile FC Farul, fiind ultima zi în care Eugen Pâlcu, câștigătorul licitației din luna decembrie, poate depune la sediul lichidatorului judiciar CC INSOL SPRL suma de 1,076 milioane de lei, cu TVA. Cum șansele sunt minime să se întâmple acest lucru, se așteaptă stabilirea datei unei alte licitații, de data aceasta înscrierea fiind mult mai strictă. 


Recent reunită în baza sportivă din strada Primăverii, formația de liga a treia SSC Farul Constanța continuă să se întărească înaintea debutului părții secunde de campionat. 


Astfel, de mâine, în lotul lui Petre Grigoraș își va face apariția și mijlocașul Alin Cârstocea (26 de ani), fotbalist crescut la Elpis Constanța, care a mai jucat la FC Viitorul, FC Voluntari, Poli Timișoara, FC Botoșani și UTA. 


Nu la fel de bine au decurs negocierile cu jucătorii Ionuț Neag și Richardo Mihalache, de la Axiopolis Cernavodă. Neag a ales să semneze cu FC Argeș Pitești, iar Mihalache va rămâne la gruparea din Cernavodă. 


Sâmbătă, SSC Farul va susține prima partidă amicală a anului 2018, cu Abatorul Slobozia, cel mai probabil pe terenul 2 din Complexul Sportiv „Farul”. În prima etapă a returului, programată pe 3 martie, SSC Farul (locul 2, 32 puncte) va evolua în deplasare, împotriva Unirii Slobozia (locul 4, 28 puncte), echipă aflată în lupta pentru promovare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7996 secunde