Se întoarce PETRE GRIGORAȘ la FC FARUL? Vezi ce a declarat acesta pentru CUGET LIBER

1150
5
Se întoarce PETRE GRIGORAȘ la FC FARUL? Vezi ce a declarat acesta pentru CUGET LIBER - fotbalgrigorasfarul-1374756442.jpg

Articole de la același autor

Discuțiile de asociere între FC Farul și Consiliul Județean Constanța par să fie pe ultima sută de metri, în acest sens punându-se pe hârtie și variantele care ar putea ocupa banca tehnică a "marinarilor" în următoarea perioadă. 




Printre cei propuși se numără și Petre Grigoraș, care nu și-a încheiat încă problemele cu Oțelul Galați, dar care a declarat, pentru "Cuget Liber", că ar fi dispus să antreneze "alb-albaștrii", cu condiția ca proiectul să fie unul ambițios.


"Știam ceva despre o eventuală preluare a echipei de către Consiliul Județean Constanța. Nu pot să spun că nu aș lua în considerare să antrenez, din nou, FC Farul, dar, totuși, am ajuns la un anumit nivel și dacă nu va fi un proiect foarte serios, îmi este greu să mă întorc de unde am plecat. Cu Farul am plecat de jos, de la Divizia B, am promovat, am juca și finala Cupei României, dar acum nu știu care sunt proiectele și ideile noilor investitori. Nu am fost contactat și nu am discutat cu absolut nimeni, dar nu voi refuza o discuție în cazul în care se va concretiza ceva. Am nevoie de o motivație serioasă și îmi doresc foarte mult să antrenez la un nivel înalt", a declarat, pentru Cuget Liber, Petre Grigoraș.


Mai multe detalii în ediția de mâine a ziarului nostru.




Comentează știrea

Cristo
25 iulie 2013
DOAR FARUL !!!

e clar...daca ii pun un proiect serios in fata...investitii si jucatori pe masura...accepta in 3 secunde...iubeste farul..ca si noi..!!! grig unul dintre noi !!! in constanta doar FARUL conteaza !!!

constantean
25 iulie 2013
te asteptam Grig

Grig , Constanta este casa ta . Aici , lumea te iubeste . Te asteptam la Farul !

stefan
25 iulie 2013
farul

Macar sa fie ceva serios!!!doar faru

Farist43deani
25 iulie 2013
HAI ACASA GRIG

GRIG, hai tata acasa!! NE ESTE DOR DE TINE , NE ESTE DOR DE FARUL !!!

Andrei
25 iulie 2013
Grig

Daca accepta ne dam seama ca se vrea ceva la Farul... daca nu.. o sa ne mai chinuim 1 an 2...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3742 secunde