Scrimă / Tricolorele, pe locul 15 la Cupa Mondială la spadă de la Kazan

173
Scrimă / Tricolorele, pe locul 15 la Cupa Mondială la spadă de la Kazan - scrimakazan-1616509116.jpg

Articole de la același autor



La Cupa Mondială la spadă de la Kazan (Rusia), România a avut echipă înscrisă doar în concursul feminin, iar tricolorele (Bianca Benea, Ana Maria Popescu, Greta Vereș, Amalia Tătăran) au eliminat în primul tur al tabloului principal reprezentativa Kazahstanului, scor 45-36, informează Federaţia Română de Scrimă. 
În optimi, România a cedat la mare luptă, scor 33-34, în fața Coreei de Sud, după un meci în care fetele noastre au condus până înaintea ultimului releu. 


Tricolorele au ajuns astfel să lupte în turneul pentru locurile 9-16. Aici, au înfruntat Elveția într-o partidă care a repetat „scenariul sud-coreean”. Româncele au intrat în ultimul releu cu avantaj pe tabelă, însă Amalia Tătăran a cedat la Noemi Moeschlin și echipa helvetă s-a impus cu 45-44. 
Următoarea adversară a româncelor a fost echipa Egiptului. Tricolorele au cedat cu 39-45 și au disputat meciul pentru locul 15 împotriva echipei Canadei. După un debut indecis, fetele noastre nu au mai cedat iniţiativa, au păstrat o diferență liniștitoare pe tabelă pentru o victorie cu 45-31. 
România a încheiat competiția pe locul 15. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8506 secunde