Scrimă / Sportivii medaliaţi la Mondialele de la Cairo, felicitaţi de ministrul Eduard Novak

826
Scrimă / Sportivii medaliaţi la Mondialele de la Cairo, felicitaţi de ministrul Eduard Novak - scrimanovak-1620224944.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, i-a felicitat, miercuri, 5 mai, pe tinerii scrimeri români pentru rezultatele obţinute la Campionatele Mondiale pentru juniori şi cadeţi de la Cairo,

„Cea mai valoroasă investiție în sport este cea în viitor, iar juniorii și cadeții scrimeri sunt una dintre cele mai frumoase dovezi în acest sens. Participarea lor la Campionatele Mondiale de la Cairo a adus un aur la sabie, prin Marco Șovar, și o medalie de bronz pe echipe la sabie feminin, prin Ilinca Pantiș, Maria Matei, Felicia Iacob și Mihaela Chițu.

Niște copii frumoși, luminoși, talentați, muncitori și ambițioși, de a căror prezență și energie m-am bucurat astăzi, în cadrul unei mici ceremonii organizate la MTS. I-am felicitat din tot sufletul, atât pe ei, cât și pe toți cei care au pus umărul la aceste victorii, începând cu cluburile și antrenorii care i-au descoperit și continuând cu cei care îi pregătesc în prezent, dar și cu inimoasa Federație Română de Scrimă, care coordonează cu profesionalism parcursul lor și al altor sportivi de valoare.

Bravo, copii! Ați dovedit maturitate și seriozitate, ca niște adevărați campioni!

Felicitări încă o dată și mult succes în continuare!”, a transmis ministrul Eduard Novak.

La Campionatele Mondiale de scrimă pentru juniori şi cadeţi desfăşurate la Cairo, între 3 şi 11 aprilie, România a cucerit două medalii, aur prin Marco Şovar, în proba individuală masculină a cadeţilor, şi bronz, prin echipa de sabie junioare (Ilinca Pantiş, Felicia Iacob, Maria Matei şi Mihaela Chiţu). Echipa de floretă (Emilia Corbu, Andreea Dincă, Teodora Şofran, Karina Vasile) a ocupat locul patru la junioare.

Foto: Facebook / Eduard Novak 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0157 secunde