Școala marilor maeștri la șah, la Eforie Nord

315
3
Școala marilor maeștri la șah, la Eforie Nord - scoalamarilor-1469467116.jpg

Articole de la același autor

Școala marilor maeștri, un proiect al Asociației Județene de Șah Timiș, în colaborare cu Federație Română de Șah, s-a desfășurat, zilele trecute, la Eforie Nord. 


Programul s-a adresat tinerilor de perspectivă în sportul de performanță, precum și antrenorilor care doresc să se perfecționeze. Reuniunile au fost programate pe durata a cinci zile, pe grupe valorice. 


"Ne aflăm la ediția cu numărul trei, iar în viitor dorim să continuăm acest pro-iect. Este vorba de reuniuni la care par-ticipă tinerii de perspectivă. Ei au posibilitatea să se pregătească pentru marea performanță cu antrenori de valoare. În plus, fiecare participant a plecat acasă cu o carte destul de voluminoasă care cuprinde informații ce nu pot fi oferite în totalitate în cadrul întâlnirilor directe. Pe parcursul anului, mai sunt programate încă două reuniuni", a declarat, pentru Agerpres, Corneliu Pașcalău, vicepreședinte al FR de Șah, antrenor emerit. 


Lecțiile au fost prezentate de oameni cu mare experiență în șahul românesc, precum Constantin Ionescu, Alin Berescu, George Ardelean, Petre Nad, Mircea Pavlov, Claudiu Iordache, Ștefan Axinte, sub supravegherea lui Corneliu Pașcalău.


Comentează știrea

toni
27 iulie 2016
sah

Antrenez Mari Maestii.

stelica
27 iulie 2016
...mat

Pe cine antrenezi tu nebunule?

Răspuns la: sah
Adăugat de : toni, 27 iulie 2016
Antrenez Mari Maestii.
Pavlov
27 iulie 2016
pat

Toni este un tembel!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4193 secunde