Școala de dans "Joy2dance", calificată la World Dance Championship

3167
Școala de dans

Articole de la același autor

În perioada 29 iunie - 4 iulie, la Sozopol (Bulgaria), a avut loc competiția "Internațional Art-Sea Olimpics BFADS Harmony and Power 2016". Din juriu, au făcut parte profesori recunoscuți din lumea dansului, precum Alexandr Abritalin și Stefano Sellati, ce vor ajunge la Constanța în perioada 18 - 20 iulie, unde vor susține, în incinta Casei de Cultură, cursuri speciale, la care va participa și Școala "Joy2dance".

Nu mai puțin de 22 de copii constănțeni ai Școlii de Dans "Joy2dance", antrenați de coregrafele Alexandra Porumboiu și Elena Rușa, au făcut senzație cu 20 de coregrafii, toate premiate, cel mai important trofeu obținut fiind "Cupa Federației de Sport din Bulgaria". De asemenea, au mai fost obținute burse de studii la Roma, Italia, pentru trei cursante ale școlii, o tabletă, un laptop și calificarea la Concursul World Dance Championship, ce va avea loc la Roma, pe 24 septembrie.

Bursele de studiu au fost acordate următoarelor sportive: Sandra Pleșcan, Sarah Hindaoui și Francesca Coteanu.

Coregrafiile premiate cu locul l sunt următoarele: Gradetanz, Polka Italienne, Scufița Roșie, Kadril, Valsul Orelor, Dance Class (dansuri de grup), Tarantella siciliană (Madi Chilianu, Olimpia Cărăuleanu, Alessia Negoi), Florărese (Sandra Pleșcan, Sarah Hindaoui, Francesca Coteanu), Trio Esmeralda (Olimpia Cărăuleanu, Alessia Negoi, Dalia Petrovici), Duo Esmeralda (Sarah Hindaoui și Sandra Pleșcan). De asemenea, Olimpia Cărăuleanu a obținut diploma pentru cel mai talentat copil la categoria sa de vârstă (9 ani) și o tabletă. Pentru variația "krakoviak dance", a obținut aprecierea jurului și locul l, iar cu dansul "my dream", secțiunea dans modern contemporan, s-a clasat pe locul ll. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4172 secunde