SCM Craiova și Măgura Cisnădie și-au aflat adversarele din grupa EHF

116
SCM Craiova și Măgura Cisnădie și-au aflat adversarele din grupa EHF - img20181122wa0003-1542922235.jpg

Articole recomandate

SCM Craiova, deținătoarea trofeului, a fost repartizată în Grupa D a Cupei EHF la handbal feminin, alături de formațiile Podravka Vegeta Koprivnica (Croația), Super Amara Bera Bera (Spania) și Nykobing Falster Handbold - NFH (Danemarca), în urma tragerii la sorți efectuate joi, la Viena.

SCM Craiova, care a obținut calificarea în grupe după 19-17 și 19-18 cu Borussia Dortmund, a mai întâlnit-o în acest sezon pe Podravka, fiind învinsă cu 22-21 (12-14), în finala unui turneu preliminar al Ligii Campionilor. Podravka a venit în Cupa EHF după ce s-a clasat pe ultimul loc în Grupa C a Ligii Campionilor, cu o singură victorie, cu HC Thuringer. SCM Craiova va debuta acasă cu Nykobing, pe 5 sau 6 ianuarie, și va încheia pe 9-10 februarie, tot în Bănie, cu Bera Bera.

Cea de-a doua formație din România calificată în grupele EHF, SC Măgura Cisnădie, va evolua în Grupa A, alături de SG BBM Bietigheim (Germania), Team Esbjerg (Danemarca) și Storhamar Handball Elite (Norvegia).Măgura a trecut în turul al treilea preliminar de Zvezda Zvenigorod (Rusia), după 24-29 și 26-18. Formația sibiană va juca primul meci în deplasare, cu Esbjerg (5-6 ianuarie), iar ultimul va fi programat în deplasare, cu Bietigheim (9-10 februarie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.543 secunde