Schimbări în rugby, pentru Cupa Mondială din Anglia

117
Schimbări în rugby, pentru Cupa Mondială din Anglia - thehawkeyeobservation009-1440338331.jpg

Articole recomandate

Un nou sistem Hawk-Eye va fi folosit la apropiata Cupă Mondială de rugby, pentru a ajuta arbitrii la luarea deciziilor, adoptarea acestei noi tehnologii fiind aprobată după mai multe testări încununate de succes, au anunțat organizatorii competiției supreme.


Tehnologia va fi implementată alături de cea existentă acum, Television Match Official (TMO), pentru a permite oficialilor un acces instantaneu din mai multe unghiuri, cu reluări în timp real și cu viteză extrem de mică a derulării imaginilor, așa-numita slow-motion, a anunțat World Rugby într-un comunicat.

"Tehnologia este o componentă importantă, iar implicarea suporterilor și Cupa Mondială de rugby din 2015 trebuie să dispună de inovații performante, pentru a realiza o audiență globală record", a precizat în comunicat Brett Gosper, președintele executiv World Rugby. "Sistemul va aduce beneficii evidente pentru echipa oficialilor la un meci, echipa medicală și suporterii din întreaga lume".

Cupa Mondială de rugby va începe pe 18 septembrie, cu meciul Anglia-Fiji, ce va fi găzduit de templul acestui sport, Twickenham din Londra.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.188 secunde