Rugby Europe Championship, etapa a treia

Schimbări în lotul „stejarilor” pentru meciul cu Spania

135
Schimbări în lotul „stejarilor” pentru meciul cu Spania - schimbari-1615992952.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de rugby a României va întâlni, sâmbătă, 20 martie, de la ora 15.00 (în direct pe TVR 1), în cea de-a treia etapă a Rugby Europe Championship, naţionala Spaniei. Meciul va avea loc pe stadionul de rugby din Complexul Sportiv „Ghencea” și se va desfășura fără spectatori.

„Stejarii” au revenit victorioşi de la Lisabona și au început, la București, pregătirea partidei cu ibericii. Staff-ul tehnic a ales pentru acest meci 33 de jucători - 19 în pachetul de înaintare și 14 pe linia de trei-sferturi.

Sunt câteva modificări față de lotul care a pregătit, săptămâna trecută, meciul cu Portugalia, informează Federaţia Română de Rugby. Astfel, se alătură „stejarilor” Marius Antonescu, Alexandru Țăruș și Kamil Sobota, în timp ce căpitanul Mihai Macovei se întoarce la echipa de club. În continuare, sunt accidentați Ionel Badiu, Dragoș Ser și Tangimana Fonovai, care se află în recuperare la cluburile lor.

Accidentat în meciul cu Portugalia, Cristi Chirica va fi supus în această săptămână la o serie de investigații medicale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7685 secunde