Schimbări în colectivul tehnic al CS Cleopatra. Virgil Năstase, în locul lui Bogdan Cristea

780
1

Articole de la același autor

Tinerii rugbiști ai Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia au reușit să treacă cu bine peste cele 10 zile ale cantonamentului susținut pe valea Oltului, în stațiunea Căciulata, în perioada 15-25 februarie. Programul de pregătire nu a fost însă unul deloc ușor pentru toată lumea. 


Cei 35 de sportivi au efectuat trei antrenamente pe zi, urmate de recuperare, odihnă obligatorie și relaxare. Acesta a fost respectat cu strictețe până în ziua cu numărul șapte (21 februarie), în care antrenorul echipei de rugby în 10, Bogdan Cristea, a convocat 13 jucători, în intervalul de timp rezervat odihnei obligatorii, pentru a merge într-o drumeție pentru găsirea unui loc de antrenament mai special. 


Pentru că au încălcat regulamentul impus de staff-ul tehnic la începutul cantonamentului, antrenorul și cei 13 jucători au fost scoși la antrenament, două ore, timp în care colegii lor au vizitat Mânăstirea Cozia. Supărați de această decizie, antrenorul Bogdan Cristea și trei dintre sportivi (Andrei Neagu, Ionuț Cîrcel și Sebastian Răcășanu) au ales să părăsească cantonamentul de urgență, întorcându-se la Constanța. 


"După acest cantonament, am căzut pe gânduri: oare zece zile de pregătire au fost prea multe, prea puține? Am fost și eu sportiv, știu că se adună multă tensiune și oboseală. Cu toate acestea, cei care au părăsit cantonamentul nu au nicio scuză. Au dezertat pe motiv că nu au mai suportat programul. Din acel moment, antrenorul Bogdan Cristea a fost exclus din staff. A fost o greșeală că l-am adus pe domnul Cristea, am zis să-i oferim o mână de ajutor, dar nu știu ce s-a întâmplat cu el de a luat o asemenea decizie. Poate avea alte treburi și noi îl deranjam", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


Cei trei jucători au primit avertisment și au fost chemați cu părinții la sediul clubului din Mamaia. Locul antrenorului Bogdan Cristea va fi luat de Virgil Năstase, cel care le este și profesor multora dintre sportivi, la Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca".
 
"Formează un nucleu foarte unit și sunt sigur că, dacă vor munci în continuare la fel de mult, pe viitor vom auzi numai cuvinte frumoase despre ei. Echipa de rugby în X, sub 16 ani, este pe primul loc la mijlocul campionatului, cu un avans considerabil și nu consider că avem vreun fel de presiune dacă spunem că vrem să ne menținem acolo. Suntem un club de performanță și trebuie să ne comportăm ca atare", a declarat Virgil Năstase. 


La rugby în XV, sub 17 ani (antrenor coordonator - Victor Bezușcu; antrenor la înaintare și grămadă - Onal Agiacai; antrenor responsabil cu pregătirea fizică și psihică - Marius Codea), locul doi în clasament, CS Cleopatra va disputa primul meci oficial al anului, pe 14 aprilie, în deplasare, contra CN "Aurel Vlaicu" București. 


La rugby în X, sub 16 ani, CS Cleopatra va disputa turneul al patrulea, primul al anului 2018, pe 1 aprilie, la București, în organizarea CSM-ului. 


Comentează știrea

CS Cleosparta
27 februarie 2018
Tutule!

Tot cu metode de dinainte de '89 umbli! D-aia nu iei niciun Campionat la nicio grupa de juniori, d-aia echipa de seniori n-a jucat mai mult de 2 sezoane, d-aia schimbi antrenorii ca pe ciorapi! Nu exista jucator, antrenor sau colaborator care sa-ti reziste capriciilor de mare Patron de club de rugby!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde