Schi alpin: Cupa Mondială - Petra Vlhova reușește dubla pe pârtia de Levi

162
Schi alpin: Cupa Mondială - Petra Vlhova reușește dubla pe pârtia de Levi - ski-1637508013.jpg

Articole de la același autor

Schioarea slovacă Petra Vlhova a reuşit duminică dubla pe pârtia de la Levi, câştigând şi cel de-al doilea concurs de slalom feminin programat în acest weekend pe pârtia din staţiunea finlandeză de sporturi de iarnă, în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin.

Vlhova, care s-a impus pentru a patra oară consecutiv în Finlanda, a fost înregistrată cu timpul de 1 min 45 sec 22/100 la capătul celor două manşe ale probei, devansând-o şi de această dată pe marea sa rivală americană Mikaela Shiffrin, clasată pe locul secund, la 47/100.

Potrivit Agerpres, podiumul a fost, de altfel, identic cu cel al concursului de sâmbătă, poziţia a treia fiind ocupată de germanca Lena Duerr, la 78/100.

În vârstă de 26 ani, Petra Vlhova a semnat cu această ocazie al 22-a sa victorie în circuitul mondial de schi alpin şi a cincea la Levi (un record).

Graţie acestui nou succes, Vlhova a egalat-o pe Shiffrin în fruntea clasamentului general al Cupei Mondiale, ambele având câte 260 de puncte.

Următoarea etapă din calendarul schiului alpin feminin se va derula pe 27 şi 28 noiembrie la Killington, în Statele Unite.

La masculin, în acest weekend nu au fost programate întreceri, schiorii urmând să revină pe pistă în Canada, la Lake Louise, unde vor avea loc două probe de coborâre şi un slalom uriaş, între 26 şi 28 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3967 secunde