Scandalul de la bob / Pilotul Andreea Grecu, scrisoare către „Morticcia Adams”. „Eşti o mincinoasă!”

495
Scandalul de la bob / Pilotul Andreea Grecu, scrisoare către „Morticcia Adams”. „Eşti o mincinoasă!” - bobonline2711-1606483999.jpg

Articole de la același autor



Paşnica lume a bobului românesc este bulversată, de câteva zile, de un scandal în mijlocul căruia se află împingătoarea Ioana Gheorghe, care aduce grave acuze la adresa antrenorului lotului olimpic feminin Paul Neagu. Astfel, conform declaraţiilor sportivei, profesorul constănţean ar fi proxenet, ar avea legături cu interlopii, fiind acuzat de agresiune fizică şi verbală şi hărţuire sexuală. 


Sportiva a sesizat Federaţia Română de Bob şi Sanie şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, care au declanşat o anchetă, dar, până la această oră, nu s-a comunicat nicio concluzie. 
Dacă profesorul Neagu a preferat să nu intre în acest joc murdar, aşteptând deciziile forurilor competente şi anunţând că se va supune deciziilor, indiferent care vor fi acestea, sportiva Andreea Grecu, pilotul nr. 1 al României, al cărei nume a fost implicat în acest scandal, a ţinut să-i transmită o scrisoare colegei sale Ioana Gheorghe, pe care o redăm în rândurile următoare: 


„Scrisoare către «Morticcia Adams», 


Mă bucur mult că lotul de bob feminin a devenit mult mai cunoscut la televizor peste noapte, datorită ţie, urâtă colegă, care ai plecat de bună voie de la lot. Ţin foarte bine minte şi acum, când, înainte să te certe dl. antrenor că nu vrei să colaborezi cu echipa, ne-ai ameninţat pe toţi spunându-ne: «dacă nu primesc camera singură, atunci plec acasă!», când ai ajuns acasă, ai devenit atât de «sensibilă», încât simpla ceartă cu antrenorul s-a transformat în capul tău şi al «impresarului» tău în «hărţuire sexuală»! 


Mă bucur enorm de mult că nu mai eşti în echipa mea! Erai oricum foarte indisciplinată, pentru că făceai numai ce voiai tu şi nu respectai programele de antrenament. Ai fost şi eşti o mincinoasă, pentru că de foarte multe ori te-ai prefăcut că eşti accidentată ca să poţi să te odihneşti sau să ceri să pleci acasă. Pentru că ziceaţi şi tu şi «impresarul» tău că ai rămas însărcinată, ca după numai cinci săptămâni să zici că «ai pierdut copilul», iar înainte să declari că l-ai pierdut, întrebai disperată: «unde sunt banii mei?», ameninţând antrenorul că dacă nu vei fi din nou acceptată în echipă când vrei tu, nu o să mai vii deloc la bob. Pentru că antrenorul nostru ne ruga pe noi, colegele tale, să avem foarte mare grijă să nu te supărăm, fiindu-ne la toţi frică că ne vei ameninţa iar, că vei pleca acasă. 


Ne-am purtat toţi ca niciodată cu mănuşi cu tine, iar antrenorul ţi-a acceptat toate mofturile şi viciile (ţigări, cluburi şi băutură), doar ca să nu simţi greul acestui sport! De foarte multe ori, dl. antrenor ne invita la restaurant cu privelişte spre mare, cu gândul de a ne ajuta să ne relaxăm şi noi după o săptămână grea de pregătire. 
La Campionatul Mondial de juniori, plângeai în vestiar, că nu mai ai chef să te dai a 2-a manşă, pentru că am făcut eu o greşeală care te-a costat prima medalie în cariera ta de bob. Erai invidioasă pe mine, pentru că eu, fiind cea mai veche din echipă şi liderul echipei, având şi o relaţie de prietenie (nu de amantă, cum declari tu!) cu dl. antrenor, puteam să iau unele decizii pentru echipă. 


Pentru că tot timpul te îmbrăcai indecent (îţi lipsea tricoul chiar şi când mergeai în mall) şi îţi plăcea să fii în centrul atenţiei, fiind tot timpul ofticată când una dintre colege era lăudată şi apreciată de către cineva. Pentru că noi toţi, inclusiv dl. antrenor, te-am respectat, te-am încurajat ţi te-am protejat de orice pericol, însă tu nu ai dat semne că ai apreciat vreodată acest lucru. Pentru că niciodată dl. antrenor nu a ţipat la tine, deşi de multe ori meritai acest lucru, mai ales când antrenorul încerca să îţi explice ceva, iar tu nici măcar nu îl băgai în seamă, butonând pe telefon. 
Mă bucur că în sfârşit ţi s-au deschis porţile spre o nouă carieră în viaţa ta, pe care probabil de mult o visai: «teatrul» şi emisiunile de tip tabloid!
Mulţumesc urâtă colegă pentru că ai plecat şi ne-ai făcut mai cunoscuţi în lumea televiziunii! Îţi doresc să fii «fericită» în cariera ta de «actriţă» de teatru!


Fosta ta colegă,
Andreea Grecu” 


Nota autorului 


Dar, să nu uităm să o tragem de urechi şi pe Andreea Grecu. Da, ai greşit, Andreea! Morticia se scrie cu un singur „c”! 


XXX 
Scandalul izbucnit la lotul olimpic de bob nu poate rămâne fără urmări. Sunt acuze grave şi trebuie probate, trebuie făcută o anchetă serioasă. Adevărul va ieşi cu siguranţă la suprafaţă, iar cel ce a greşit va plăti scump, nu doar pe plan sportiv. Avem de-a face fie cu un nou „monstru de 66 de ani”, fie cu o mincinoasă. Se joacă dur! 


Explicaţie foto: Profesorul Paul Neagu, între Ioana Gheorghe şi Andreea Grecu, pe când toată lumea era fericită!








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.194 secunde