Scandal la licitația pentru sigla FC Farul. S-a lăsat cu plângeri penale!

860
Scandal la licitația pentru sigla FC Farul. S-a lăsat cu plângeri penale! - scandal-1530030564.jpg

Articole de la același autor

Lupta pentru adjudecarea siglei și palmaresului FC Farul este departe de a se fi încheiat. Apele sunt încă extrem de tulburi, iar mai nou au apărut și plângeri penale. 


Conducerea SSC Farul Constanța, club recent promovat în Liga a II-a și care se dorește a fi continuatoare a spiritului farist, nu a participat la licitația de ieri și a decis să formuleze plângere penală pe numele reprezentantului lichidatorului judiciar, dar și pe numele fostului patron Giani Nedelcu. 


"Stimați suporteri, dragi constănțeni, după cum știți, astăzi, 26.06.2018 (n.r. - ieri), este programată o nouă licitație publică cu strigare pentru valorificarea mărcii și palmaresului FC Farul, licitație la care am decis să nu participăm! Această decizie este fundamentată de faptul că lichidatorul judiciar al FC Farul, CC INSOL SPRL, reprezentată de către doamna Corina Curutz, a ales, în mod repetat și nejustificat, să schimbe regulamentul de organizare și desfășurare a licitației, într-un mod arbitrar, despre care avem motive întemeiate să-l considerăm tendențios și ilegal. 


Cu alte cuvinte, la fiecare procedură nouă, am fost nevoiți să achităm taxe de înscriere din ce în ce mai mari, iar ofertele depuse de noi au fost respinse, ceea ce ne determină să credem că se dorește eliminarea noastră din această cursă. 


De aceea, astăzi, cu sprijinul departamentului juridic al Asociației, am formulat împotriva doamnei Corina Curutz și a d-lui Giani Nedelcu o plângere penală, prin intermediul căreia am solicitat organelor competente analiza modului în care au fost organizate până în prezent aceste licitații, precum și a modului în care au fost respectate cerințele legale în vigoare. 


Reiterăm faptul că rămânem principalii interesați de dobândirea însemnelor identitare ale FC Farul, dar cu respectarea tuturor prevederilor legale!", a transmis conducerea SSC Farul. 


Licitația de ieri a fost amânată pentru săptămâna viitoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde