Scandal fără precedent la Finala Cupei Campionilor Africii! Motivul pentru care meciul se va rejuca

730
Scandal fără precedent la Finala Cupei Campionilor Africii! Motivul pentru care meciul se va rejuca - c2g9yjdlnzlimdi1zdqwnda3m2ixodm1-1559811787.jpg

Articole recomandate

Scandal fără precedent la finala Ligii Campionilor Africii, după ce Esperance Tunis a câștigat cu 1-0 în returul finalei în fața celor de la Wydad Casablanca. În prima manșă, cele două echipe au remizat, 1-1 și finala s-a decis în cea de a doua manșă. Jucătorii lui Wydad au vrut să părăsească terenul după un gol anulat pe motiv de ofsaid. După un scandal de proporții, Confederația Africană de Fotbal (CAF) a hotărât rejucarea meciului, scrie digisport.ro

Esperance Tunis a deschis scorul în minutul 42, dar Wydad a reuți egalarea în minutul 60, însă golul a fosat anulat din cauza unui presupus ofsaid. Când jucătorii au solicitat asistența VAR, arbitrul le-a spus că sistemul nu funcționează. Extrem de furioși, jucătorii marocani au vrut să părăsească terenul.

Chiar dacă oficialii competiției au încercat să îi convingă pe jucători să continue meciul, ei au refuzat și Esperance Tunis a fost delcarată câștigătoare la masa verde.

Rejucarea va avea loc după Cupa Africii pe Națiuni


Cei de la Esperance Tunis au sărbătorit pe teren câștigarea trofeului, dar bucuria nu a ținut foarte mult. După scandalul iscat, Confederația Africană de Fotbal a luat decizia ca meciul să se rejoace. Încă nu a fost stabilită data partidei, dar meciul nu se va disputa înainte de Cupa Africii pe Națiuni, care debutează pe 19 iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9061 secunde