Șase medalii pentru judokanii constănțeni, la Cupa Râmnicului

190
Șase medalii pentru judokanii constănțeni, la Cupa Râmnicului - sasejudo-1428941672.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, la Râmnicu Vâlcea, au avut loc întrecerile Cupei Râmnicului la judo, competiție destinată categoriilor de vârstă U12, U13, U14 și U15, atât la masculin, cât și la feminin. A fost o ocazie perfectă pentru cei doi antrenori de la LPS "Nicolae Rotaru" și CS Agigea, Timur Gelal și Emin Acmola, pentru a-și testa elevii. 


Astfel, 15 sportivi - 7 de la CS Agigea și 8 de la LPS - s-au înscris la competiția din Vâlcea. În total, concursul a reunit aproximativ 300 de participanți, iar constănțenii nu au avut o misiune foarte ușoară. Șase luptători din delegația Constanței au reușit să urce pe podium: la categoria U12: Andra Vlase (LPS) - locul 3 la -36 kg; la categoria U13: Maria Nistor (CS Agigea) - locul 2 la -52 kg, Raoul Călinescu (CS Agigea) - locul 2 la -34 kg, Adelin Tipu (CS Agigea) - locul 3 la -60 kg, Vlad Trușcă (LPS) - locul 3 la 42 kg, David Marcu (LPS) - locul 3 la 60 kg.
 
"Sportivii noștri s-au descurcat foarte bine și ne bucurăm că prind încredere de la concurs la concurs. Următorul turneu pentru care ne pregătim este Cupa «Alina Du-mitru», care va fi pe 15 mai, în București. Toate aceste turnee ne ajută pentru pregătirea Campio-natelor Naționale din iunie", au declarat cei doi antrenori. 


Rezultate onorante au avut și Ștefan Nistor (CS Agigea) la U12, 42 kg și Isleam Ruhan (LPS) la U13, 30 kg, care au fost aproape de podium, amândoi clasându-se pe locul cinci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9208 secunde