Șase jucători ai Academiei Hagi, convocați la lotul național U16

696
Selecționerul naționalei de fotbal U16 a României, Cristian Sava, a stabilit lotul cu care va aborda cele două meciuri amicale pe care reprezentativa tricoloră le va susține în compania formației similare a Elveției.

Printre jucătorii convocați, se numără și șase componenți ai Academiei "Gheorghe Hagi": Alexandru Tîrnovan, Ionuț Vînă, Adrian Boitoș, Bogdan Vasile, Robert Hodorogea și Mihai Bălașa. Toți cei șase jucători se vor prezenta în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia, pe 8 septembrie, iar cele două meciuri internaționale România U16 - Elveția U16 sunt programate pe 13 și 15 septembrie, informează site-ul academiahagi.ro.

Echipa națională U16 a României se pregătește pentru primul tur de calificare al CE Under 17, ediția 2011-2012. Adversare îi vor fi, în zilele de 24, 26 și 29 octombrie 2011, naționalele Portugaliei (țara gazdă a mini-turneului), Rusiei și Finlandei. Ocupantele primelor două locuri din grupe și cele mai bune două formații dintre echipele de pe locul 3 din cele 13 grupe se vor califica în Turul de Elită. Vor fi alcătuite, apoi, șapte grupe a câte patru echipe, cele șapte naționale care vor încheia Turul de Elită pe locul 1 urmând să se califice la turneul final din Slovenia (calificată direct). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7193 secunde