Deși plavii au făcut ravagii la Viena, Victor Pițurcă se ține tare:

"Sârbii nu m-au impresionat!"

337
Între întrevederile cu procurorii DNA, ședințele cu avocații și studiile pieții de imobiliare, Victor Pițurcă își face timp și pentru fotbal. Selecționerul analizează echipei Serbiei și spune despre ea că are șanse egale cu ale României de a ajunge la Mondialul din 2010.

"Serbia dispune de jucători tehnici, care evoluează la echipe bine cotate din Europa. I-am urmărit pe sârbi în meciul de la Viena (n.r. - 3-1 cu Austria). Nu
m-au impresionat în mod deosebit, dar au o forță foarte mare ca echipă", a declarat selecționerul Victor Pițurcă.
Tehnicianul este de părere că meciul cu Serbia va cântări enorm în economia Grupei a 7-a preliminare a CM 2010 și își dorește să fie ferit de accidentări la ora marelui duel: "Avem nevoie de victorie în meciul cu Serbia și vom lupta pentru cele trei puncte. Mai sunt câteva luni până atunci și vom avea timp să disecăm informațiile despre ei. Avem șanse egale și e important să avem un lot valid. Echipa naționala mai are nevoie de câțiva jucători noi, trebuie să promovăm trei-patru fotbaliști".
Victor Pițurcă a rămas im-presionat de atmosfera din tribunele stadionului "Farul", de la meciul cu Franța (2-2) și, cel puțin în opinia sa, publicul ar putea fi un factor determinat în bătălia pentru calificarea la turneul final: "Toți suporterii trebuie să fie alături de națională. Mulți oameni nu înțeleg ce înseamnă Franța sau Italia în fotbalul mondial. Echipa s-a comportat mai slab în meciurile de după EURO, dar nu trebuie să facem o tragedie, atât timp cât există șanse în continuare".
Despre scandalul "Valiza", Pițurcă spune că procurorii au făcut abuz de putere: "Nu știu ce au vrut cei de la DNA să demonstreze, numai în România se poate întâmpla așa ceva. Situația s-a ameliorat și nu doresc să agravez ce s-a întâmplat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7501 secunde