Şapte medalii pentru CS Farul, la Naţionalele de kaiac-canoe viteză

208
Şapte medalii pentru CS Farul, la Naţionalele de kaiac-canoe viteză - sapte2-1627411153.jpg

Articole de la același autor

Punct final al ediţiei de anul acesta a Campionatului Naţional de kaiac-canoe viteză, competiţie desfăşurată la Bascov, pe apele lacului Budeasa.

Cele mai bune cluburi din România şi-au trimis reprezentanţi în concurs, iar sportivii de la CS Farul Constanţa, pregătiţi de antrenorul Gabriel Aftenie, au reuşit să cucerească nu mai puţin de şapte medalii.

Titluri naţionale şi medalii de aur le-au revenit echipajelor de dublu fete cadete K2x200 m şi 500 m, avându-le la bord pe Denisa Şorici şi Denise Flintaşu, o medalie de argint şi una bronz şi-a trecut în palmares canoista Bianca Andreea Alexandrov, în probele de C1x200 m şi 500 m, junioare II, iar echipajele masculine kaiac dublu cadeţi K2x200 m şi 500 m, alcătuite din Darius Bratusin şi David Dorneanu, au adus Farului alte două medalii de bronz.

Cea de-a şaptea medalie a grupării de pe litoral, tot de bronz, a fost câştigată de echipajul de kaiac dublu juniori II K2x1.000m, în componenţa Adrian Buzulec şi Denis Chirilă. Cei doi farişti au concurat şi în proba de Kaiac 4x500 m juniori II, împreună cu Bogdan Aftenie şi Alexandru Done, clasându-se pe locul cinci.

Tot pe locul cinci a terminat Naţionalele şi kaiacul de junioare II 2x500 m, avându-le la bord pe Diana Popescu şi Alexia Done. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.5832 secunde