Săptămână plină de antrenamente pentru handbaliştii de la HCDS

354
Săptămână plină de antrenamente pentru handbaliştii de la HCDS - saptamana-1613488792.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 26 februarie, la Bucureşti, este programat următorul meci din Liga Națională al handbaliştilor de la HC Dobrogea Sud, adversară fiind CSM Reșița. Până atunci, antrenamentele „delfinilor” continuă, la aceeași intensitate, la Sala Sporturilor, informează site-ul oficial al clubului constănţean.

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea pun la punct toate detaliile pentru ca echipa să atingă forma optimă la sfârșitul acestei luni, dar, în perspectivă, și în cea de-a doua jumătate a lunii martie, când ar putea avea loc și meciurile din etapele 19 și 20, cu CSM București, respectiv CSM Focșani. O formă sportivă care ar putea fi influențată însă și de evoluțiile jucătorilor chemați la echipele naționale în prima jumătate a lunii viitoare, când au loc meciurile din preliminariile EURO 2022.

Aşadar, „delfinii” se pregătesc în efectiv complet, după următorul program: miercuri - vineri, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, joi (ora 11.00) și sâmbătă (ora 11.00), la sala de forță. Duminică au liber.

XXX

În week-end, handbaliştii de la echipa a doua a HCDS, antrenată de George Buricea și Enis Murtaza, vor participa la turneul 3 al Diviziei A, Seria B, la Buzău, unde vor susţine trei partide, cu CSU Târgu Jiu (vineri, 19 februarie, ora 12.40, etapa a VIII-a), CS Medgidia (sâmbătă, 20 februarie, ora 12.40, etapa a IX-a) şi CS Dinamo București II (duminică, 21 februarie, ora 18.00, etapa a X-a). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5914 secunde