Săptămână excelentă pentru CS Farul. Podiumuri și noi perspective

376
Săptămână excelentă pentru CS Farul. Podiumuri și noi perspective - onouasaptamana-1570561699.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Farul Constanța a avut parte de o nouă săptămână excelentă. "Fabrica de medalii" de la malul mării rămâne în picioare, iar sportivii care se antrenează și evoluează în cadrul acestui club ocupă de foarte multe ori locuri pe podium. 


Secția de lupte a CS Farul s-a ales cu două medalii la Campionatul Național Under 23 de la Covasna. Antrenați de maestrul Grigore Gheorghe, Iulian Popa (categ. 63 de kilograme) și Iulian Chelărescu (categ. 82 de kilograme) au obținut medaliile de argint. 


Pe 6 octombrie, la Bascov Budeasa, a avut loc Campionatul Național de juniori și seniori-maraton la kaiac-canoe. Sportivii de la CS Farul au cucerit la acest eveniment nu mai puțin de șase medalii. 


Astfel, Cătălin Angelo Mercur a cucerit medalia de aur la proba de C1x20.000 de metri, în timp ce, la juniori 2, Georgiana Belibou s-a clasat și ea pe prima treaptă a podiumului în proba de C1x10.000 de metri. 


Tot la juniori 2, Iulian Ivan și Ivan Averian au concurat la proba de C2x10.000 de metri, acolo unde au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar perechea formată din Răzvan Badalachi și Vasile Popescu a cucerit medalia de argint la proba de K2x10.000 de metri.


La acest concurs, CS Farul a câștigat și două medalii de bronz, prin Iulian Nistor, la K1x14.000 de metri, și prin Nicoleta Man, cea care a făcut pereche cu Ana Maria Ivan la K2x7.000 de metri, în proba cadeților. 
În perioada 4-6 octombrie, la Brașov, a avut loc Cupa României pentru seniori, tineret și juniori la înot, unde Atila Abibula a cucerit medalia de aur la proba de 200 de metri bras - seniori. 
Un alt înotător de top al clubului CS Farul este Răzvan Grădinaru, cel care a câștigat medalia de aur la 50 de metri bras, dar și-a adjudecat și o medalie de argint, la 100 de metri bras, ambele la seniori. 


XXX 
Pentru sportivii de la CS Farul, urmează acum o săptămână extrem de încărcată. În perioada 7-10 octombrie, la Brăila, va avea loc finala Campionatului Național de box pentru juniori. 


Între 4 și 13 octombrie, se desfășoară Campionatul Mondial de seniori la gimnastică artistică, la Stuttgart, în Germania, acolo unde deja o sportivă de la CS Farul, Maria Holbură, a avut evoluții bune și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. 


Între 11 și 13 octombrie, la Târgu Secuiesc, se va disputa Campionatul Național de Karate Do WSF II, Kata și Kumite, competiție la care CS Farul va avea, de asemenea, sportivi. 


Tot în aceeași perioadă, la lupte, va avea loc Campionatul Național de copii și juniori mici (12-15 ani), care se va disputa la Tulcea. 


Sportivii de la CS Farul vor merge și la Campionatul Mondial de sambo, competiție rezervată juniorilor și cadeților, care se va ține la Taskent, în Uzbekistan. 


Tenisul de masă nu este nici el neglijat. În perioada 11-13 octombrie, la Zalău, sportivii constănțeni vor lua parte la Cupa României, competiție destinată juniorilor 3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4326 secunde