Sâmbătă și duminică, alergăm împreună pe faleza din Mamaia

746
Sâmbătă și duminică, alergăm împreună pe faleza din Mamaia - sambata-1538148604.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, stațiunea Mamaia găzduiește tradiționala competiție atletică "Black Sea 10K", eveniment organizat de Atena Sport Club, finanțat de Consiliul Județean Constanța, susținut de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Sanasport.

"Black Sea 10K" are ca scop promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populației, precum și implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății și beneficiile acestora.

Cartierul general al întrecerii va fi în Piațeta din fața Hotelului Rex. Pentru această ediție, organizatorii au pregătit și două surprize, introducând două probe noi: Cursa Populară, pe distanța de 2 kilometri, cu startul la ora 10.05, și Cursa Family Run, pe distanța de 1 kilometru, cu startul la ora 11.30. Înscrierea concurenților se poate face până la data desfășurării concursului, în limita locurilor disponibile.

Fondul total de premiere este de 4.600 de lei. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 13.00, în Piațeta din fața Hotelului Rex. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde