Sâmbătă, se dispută prima ediție a Cupei "Dumitru Antonescu"

1669
Sâmbătă, se dispută prima ediție a Cupei
Legenda FC Farul, Dumitru Antonescu (65 de ani), în prezent antrenor la centrul de copii și juniori al clubului constănțean, va da numele unei întreceri de fotbal juvenil, Cupa "Dumitru Antonescu", prima ediție desfășurându-se sâmbătă, 17 iulie, pe terenul sintetic de la "Farul".
Întrecerea este rezervată copiilor născuți în anii 2001, 2002 și 2003. Alături de grupa Farului, antrenată de Antonescu, la meciurile de sâmbătă mai participă Metalul Constanța, Real Constanța și Școala de Fotbal "Dragoș Ciubotariu". Partidele au două reprize de câte 20 de minute. Startul întrecerii se dă la ora 9, sistemul de joc fiind fiecare cu fiecare.
Cele patru echipe care se înfruntă sâmbătă au evoluat și la întrecerea "Junior’s Cup 2010", desfășurată, la Năvodari, în urmă cu cinci săptămâni. Atunci, clasamentul a fost: 1. FC Farul (două victorii și un egal), 2. Școala "Dragoș Ciubotariu" (două victorii și o înfrângere), 3. Metalul (o victorie și două înfrângeri), 4. Real (două înfrângeri și un egal).
"Prin această competiție, vrem să arătăm că fotbalul la FC Farul încă nu a murit, trăind în continuare prin centrul de copii și juniori. Sperăm ca întrecerea să devină tradițională în Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", Dumitru Antonescu, cel care deține recordul meciurilor jucate pentru FC Farul în prima ligă, 400.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9371 secunde