Sâmbătă, alergăm la primul cros costumat din Constanța!

Miercuri, 28 Octombrie 2015
209

Articole de la acelaşi autor

Sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 17.00, Asociația Sportivă Sanasport organizează crosul "HelloWeRun", primul cros costumat din orașul Constanța. 


Evenimentul, care face parte din proiectul internațional "Maratonul Nisipului 2016", are menirea de a promova sportul de masă, beneficiile acestuia și celebrul maraton din stațiunea Mamaia, apreciat de specialiști drept singurul eveniment sportiv de acest gen din Europa care se desfășoară pe nisip și un eveniment important din calendarul internațional al maratoanelor. 


"Cursa de alergare «HelloWeRun», organizată în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, va avea loc în Centrul Vechi al Constanței, pe distanța de 2 km, fiind o cursă predominant distractivă și degajată, unde micii și marii sportivi se pot întrece în ideea de sport și mișcare în aer liber pentru promovarea sănătății, a mobilității și a distracției în timpul alergării.


Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere, festivitatea va continua cu muzică, ceai și vin fiert", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Sportive Sanasport, Daniel Antonaru. 


Sâmbătă, 31 octombrie, va avea loc procesul de validare a înscrierilor, semnarea declarațiilor pe propria răspundere și ridicarea KIT-urilor de participare. Startul se va da la ora 17.00, iar traseul va fi: Piața Ovidiu - Bl. Tomis - Muzeul de Arta Populară - Muzeul Național de Istorie - Piața Ovidiu. 


"HelloWeRun" este primul eveniment care deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016. 


Cea de-a treia ediție a evenimentului internațional "Maratonul Nisipului" va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță, reprezentând un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoral românesc la nivel internațional. 


Acțiunea conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și inedita cursă populară "Family Run", care îi invită pe părinți să alerge cot la cot cu juniorii lor. 


Cei interesați să participe la cursa "HelloWeRun" sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online, pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro. 


Pagina a fost generata in 0.2555 secunde