Superliga la rugby

Salvaţi de furtună! Tomitanii, „doar” 71 de puncte încasate de la Dinamo

290
Salvaţi de furtună! Tomitanii, „doar” 71 de puncte încasate de la Dinamo - salvati-1623597900.jpg

Articole de la același autor

Un nou eşec sever pentru ACS Tomitanii. Echipa constănţeană a fost surclasată, scor 14-71, de Dinamo Bucureşti, într-o partidă disputată, sâmbătă, 12 iunie, pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, contând pentru etapa a opta a Superligii la rugby.

Gazdele au opus cât de cât rezistenţă în prima repriză, în care Tiqe Iliesa a reuşit un eseu, transformat de Dragoş Burlacu, tabela indicând la pauză avantaj nu foarte consistent pentru Dinamo, 19-7.

Partea a doua a întâlnirii a fost mult mai dezechilibrată, dinamoviştii marcând eseu după eseu, la concurenţă cu ploaia care a căzut din abundenţă pe litoral. Constanţa a replicat palid, onoarea fiindu-i salvată de eseul închizătorului Etonia Saukuru, transformat de acelaşi Burlacu.

Festivalul eseurilor a fost oprit nu de defensiva Tomitanilor, ci de… condiţiile meteo. În minutul 71, la scorul de 71-14 pentru Dinamo, cu acordul ambelor echipe şi al oficialilor de meci, partida a fost întreruptă, din cauza unei furtuni cu descărcări electrice care îi punea în pericol pe toţi cei aflaţi pe suprafaţa de joc. Ulterior, s-a decis ca meciul să nu mai fie continuat şi s-a consemnat ca şi rezultat final scorul din minutul 71.

Astfel, Dinamo a obţinut o victorie cu bonus scontată în deplasarea de la Constanţa şi a urcat pe podium (locul 3, 25 p), în timp ce Tomitanii îşi continuă agonia (locul 6 - ultimul, 0 p), ajungând la nu mai puţin de 508 puncte încasate în opt etape.

Într-o altă partidă a rundei, CSM Ştiinţa Baia Mare s-a impus cu mare greutate, scor 23-18, în faţa celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Întâlnirea CS Universitatea Cluj - SCM Timişoara a fost amânată pentru data de 7 august.

Superliga de rugby se întrerupe, etapa a noua fiind programată abia la toamnă, pe 4 septembrie, când echipa constănţeană va juca, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3089 secunde