Salbă de medalii pentru sportivii de la CS Karate Tradițional Eforie

200
Salbă de medalii pentru sportivii de la CS Karate Tradițional Eforie - salbademedalii-1570561822.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, la Ploiești, a avut loc finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, ediția a XXVIII-a, la care au participat peste 450 de sportivi din 44 de cluburi. 


CS Karate Tradițional Eforie, club condus de Niculae Dumitrescu (7 dan), a participat cu sportivii Vladimir Dumitrache, la categoria copii 4, Vlad Stan și Darius Enache, la categoria copii 3, Elie Berechet, la categoria copii 2, și Răzvan Tudor, Ștefan Patrichi și Diana Munteanu, la categoria copii 1. 


În urma acestei competiții, cinci dintre sportivi s-au calificat la Campionatul Mondial de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan, care va avea loc la Sindelfinger, Germania, în perioada 1-3 noiembrie 2019. Iată și rezultatele constănțenilor: Vladimir Dumitrache - locul 1 la Kumite Individual și locul 1 la Kata Individual, Elie Berechet - locul 1 la Kumite Individual și locul 4 la Kata pe echipe, Diana Munteanu - locul 5 la Kumite Individual, Răzvan Tudor - locul 3 la Kata Individual și Ștefan Patrichi - locul 4 la Kata pe echipe. 


La categoria copii 3, echipa formată din Vlad Stan, Darius Enache și Vladimir Dumitrache s-a clasat pe locul al patrulea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4949 secunde