Campionatul Național JKA WF România

Salbă de medalii pentru CSS Medgidia și CS Sawaki

290
Salbă de medalii pentru  CSS Medgidia și CS Sawaki - salba-1400520796.jpg

Articole de la același autor

Desfășurată la Sânnicolau Mare, prima ediție a Campionatului Național JKA WF România a adunat la start sportivi cu vârste peste opt ani și cel puțin un an și jumătate de antrenament, la categoriile copii, cadeți, juniori și seniori, reprezentând zece cluburi de arte marțiale din țară.

CSS Medgidia a participat la competiție cu 15 sportivi și a obținut 14 medalii - 12 de aur și două de bronz, în timp ce CS Sawaki a trimis la Naționale 37 sportivi, care și-au trecut în palmares 66 de medalii - 23 de aur, 23 de argint și 20 bronz.

"A fost un real succes, din toate punctele de vedere, organizatoric și tehnic. Este prima competiție națională care se desfășoară după regulamentul oficial al federației internaționale JKA WF", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul CS Sawaki, Dorin Viziteu.

v v v

Au oficiat pe tatami arbitrii Dorin Viziteu, Raoul Florea, Teo Dolinschi, Doru Burdan, Alin Voicău, Gabriel Hasa, Bogdan Dolinschi, Alexandru Schein, Bogdan Iuga.

Brigada de arbitri a fost apreciată de public și de sportivi pentru corectitudinea deciziilor luate pe tot parcursul Campionatului. Cursul de arbitraj de la Stagiul JKA Windsor - Anglia 2014 și-a arătat, astfel, rezultatele pozitive. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5007 secunde