Turneul final al Campionatului Național de lupte libere pentru cadeți

Salbă de medalii pentru CSS Mangalia și LPS Constanța

552
Salbă de medalii pentru CSS Mangalia și LPS Constanța - lupte1-1340133770.jpg

Multă dăruire, dorință de victorie și atitudine pozitivă în jurul întrecerilor Campionatului Național individual de lupte libere pentru cadeți, competiție desfășurată, timp de două zile, la Mangalia.

Peste 400 de sportivi au venit să-și demonstreze forța și măiestria la turneul final al CN de lupte libere pentru cadeți. Gazdă a fost sala Liceului Teoretic "Callatis", unde s-a luptat pe trei saltele, iar concursul a decurs impecabil, organizarea fiind de nota 10. Și nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce frații Lucian și Ionuț Luca, susținători de tradiție ai fenomenului, s-au implicat din toate punctele de vedere.
Luptătorii constănțeni au răspuns cu aceeași monedă condițiilor oferite, ei trecându-și în palmares nu mai puțin de cinci medalii.
Astfel, Nicoleta Popa, de la CSS Mangalia, a devenit campioană a României la categoria 49 kg, în timp ce colegii săi de club Liviu Costache (58 kg) și Mădălin Pîrvulescu (76 kg) au câștigat medaliile de bronz. Alte două medalii de argint au fost aduse de Sergiu Olteanu (85 kg) și Cosmin Cara-Ion (100 kg), ambii sportivi fiind legitimați la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța.
Tot la capitolul rezultate onorabile trebuie trecut și locul V ocupat, la categoria 69 kg, de Marius Marin, în condițiile în care sportivul de la CSS Mangalia a fost mai tânăr cu doi ani decât adversarii săi.
De pregătirea luptătorilor de la CSS Mangalia se ocupă Marian Oancea, iar performerii de la LPS "Nicolae Rotaru" sunt antrenați de Ioan Giuglea și Valentin Dobrin.

În calendarul competițional internațional de specialitate, urmează acum turneul final al Campionatului European de juniori (Zagreb, Croația; 19-24 iunie), unde județul nostru va fi reprezentat de Denisa Macovei (CSS Mangalia; lupte libere) și Dorin Pîrvan (LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța; lupte greco-romane).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde