Salbă de medalii pentru atleții constănțeni

Marţi, 02 Iunie 2015, 20:17
168
Zilele trecute, pe stadionul "Iolanda Balaș Soter" din București, au avut loc două competiții de atletism, Campionatul Național Școlar și Campionatul Național de Primăvară juniori 1, unde au participat aproximativ 480 de sportivi, din 84 de cluburi din țară.

Constănțeanul Cristian Nedelcu (LPS) a urcat de două ori pe prima treaptă a podiumului. Elevul lui Alin Larion a cucerit aurul la 110 m garduri și la 400 m garduri. Tot la 400 m garduri, a câștigat aurul și Andreea Timofei (LPS), pregătită de Niculina Chiricuță. Cristian Constantin (LPS), pregătit de Carmen Botea, a urcat pe locul I la triplusalt, unde a îndeplinit și baremul de calificare la Campionatul European de juniori. Cristian a mai obținut argintul la lungime și bronz cu ștafeta 4x100 m, alături de Andrei Cojocaru, Valentin Scanghel și Cristian Nedelcu.

Palmaresul constănțenilor a fost îmbunătățit de medaliile de bronz obținute de Nicoleta Pușcuță (LPS, 400 mg și un loc 5 la 200 m), antrenor Cătălin Ganera; Vlad Dragomir (CSS 1, triplusalt), antrenor Daniel Cojocaru; Ioana Manoliu (LPS, triplusalt și un loc 4 la lungime), antrenor Carmen Botea; Andreea Constantinescu (LPS, 10.000 m marș), antrenor Gabriel Zaharia.

Alte rezultate înregistrate la competiție: Nicoleta Zăvelcă (LPS, locul 6 - 400 mg), Valentin Scanghel (LPS, locul 4 - triplusalt), amândoi antrenați de Alin Larion, Alexandru Vișan (LPS, locul 6 - triplusalt), antrenat de Carmen Botea și Andreea Vancea (LPS, locul 6 - 10.000 m marș), antrenor Gabriel Zaharia. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1818 secunde