Şahiştii veterani îşi dau întâlnire la Naţionalele de la Techirghiol

251
Şahiştii veterani îşi dau întâlnire la Naţionalele de la Techirghiol - sahistii-1625077855.jpg

Articole de la același autor

Aşteptate vreme de doi ani, finalele Campionatelor Naţionale de şah pentru veterani se vor disputa, pentru a treia oară consecutiv, la Techirghiol, în organizarea clubului Sparta din localitate. Director de turneu va fi Maestrul Internaţional Mircea Pavlov, informează Federaţia Română de Şah.

Programată între 5 şi 11 iulie, competiţia (şah clasic, rapid, blitz, dezlegări) este deschisă jucătorilor şi jucătoarelor care s-au născut înainte de 31 decembrie 1971 (categoria +50 ani). Se va realiza un clasament şi pentru participanţii născuţi înainte de 31 decembrie 1956 (categoria +65 ani), premiile şi distincţiile fiind necumulabile.

„Atenţie: se va juca cu măşti şi se va face controlul vizei medicale, sub formă de ştampilă pe carnet sau sub formă de adeverinţă medicală”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Şah.

În aceeaşi perioadă, tot la sala de sport din Techirghiol, se vor desfăşura întrecerile Trofeului Techirghiol - „Mircea Pavlov”, ajuns la a 27-a ediţie (şah clasic Open şi U12; dezlegări).

XXX

Ediţia 2021 a Campionatului Naţional de şah pe echipe - Divizia A se va desfăşura la Vaslui, în organizarea Clubului Sportiv Sergentul.

Partidele din cadrul turneului vor avea loc, în perioada 15 - 24 octombrie, în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase“. Ritmul de joc va fi de 90 minute + 30 secunde / mutare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.536 secunde