Şahista Maria Anghel, pe locul trei la Concursul Naţional online de juniori

Vineri, 12 Februarie 2021, 17:22
587
Tânăra şahistă constănţeană Maria Anghel, de la CSS Palatul Copiilor, s-a clasat pe locul trei la secţiunea fete 18 ani din cadrul Concursului Naţional online de juniori. Sportiva de la malul mării a acumulat patru puncte din opt partide, fiind devansată de Alessia Mihaela Ciolacu, de la Clubul Central de Şah Bucureşti (7 p), şi de Miruna Daria Lehaci, de la CSM Iaşi 2020 (4,5 p).

La Concursul Naţional online, au participat în total 283 de juniori, reprezentând principalele centre de şah din România - Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Baia Mare, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Târgu Mureş, Reşiţa, Satu Mare, Galaţi - la categoriile de vârstă U10-U18, băieţi şi fete.

Echipa de organizare a fost compusă din Ion-Şerban Dobronăuţeanu (director de turneu), Lucian Jugaru, Rudolf Dombi (arbitri şefi), Ştefan Axinte, Andra Cîmpean (arbitri) şi Dinu Ioan Nicula (omologări înscrieri).

„Felicitări învingătorilor şi succes tuturor participanţilor în viitoarele competiţii la tablă şi online!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Şah. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3631 secunde