Şah / Prima ediție a Galei Șahului Românesc, pe 12 decembrie, la Poiana Braşov

137
Şah / Prima ediție a Galei Șahului Românesc, pe 12 decembrie, la Poiana Braşov - 26279336838978001293397346715699-1638970715.jpg

Articole de la același autor

O premieră în lumea sportului minţii: Gala Șahului Românesc va avea loc duminică, 12 decembrie, de la ora 17.00, în incinta Hotelului Piatra Mare din Poiana Brașov. Evenimentul va reprezenta încununarea succeselor elitei şahului românesc, un motiv de celebrare a celor mai buni sportivi din țara noastră, precum și startul unei noi tradiții, informează Federaţia Română de Şah.

În cadrul ediției inaugurale, vor fi premiaţi:

- cei mai buni cinci seniori;

- cele mai bune cinci senioare;

- cei mai buni cinci juniori;

- cele mai bune cinci junioare.

Premiile vor fi stabilite prin vot nu doar de către Colegiul Central de Antrenori, ci și cu ajutorul fiecărui club de șah afiliat în parte, voturile urmând să conteze într-o proporție egală: 50% - antrenori, 50% - cluburi. Fiecare asociație sportivă sau club afiliat va primi astfel un formular special de vot, pentru ca procesul să fie simplu, intuitiv și prietenos.

„Din păcate, situația actuală nu ne permite să ne (re)întâlnim cu toții în cadrul Galei, numărul de participanți fiind limitat. Vom face însă tot posibilul pentru a aduce împreună cât mai mulți reprezentați ai lumii șahului românesc, în baza unor invitații ce vor trebui confirmate”, au precizat reprezentanţii Federaţiei Române de Şah.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Şah 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde