Sâmbătă, de la ora 11, la Galați

Săgeata vrea să încheie campionatul cu o victorie

445
Săgeata vrea să încheie campionatul cu o victorie - 58c94ef18d5270a14a8a447727a709d8.jpg
Elevii lui Șunda susțin o partidă mai degrabă de palmares, pentru că nu au primit drept de promovare și, în plus, e greu de crezut că echipa din Chiajna va pierde la Otopeni.

Săgeata Năvodari încheie, sâmbătă, evoluțiile din sezonul 2010/2011 al Ligii a II-a, un campionat de succes, umbrit însă de decizia Federației de a nu le permite dobrogenilor promovarea în Liga 1. Aflată mult timp pe locul doi, Săgeata a acuzat șocul acestei decizii, iar înfrângerea de la Otopeni a coborât-o pe poziția a treia, Concor-dia Chiajna sprintând spre Liga 1.
Teoretic, Săgeata ar mai putea ocupa locul doi, dacă bate în ultima etapă, pe terenul Dunării Galați, iar Concordia pierde (greu de crezut, totuși) la Otopeni. Oricum, năvodărenii și-au propus să termine cu fruntea sus campionatul, cu o victorie, chiar și dacă cele trei puncte nu ar mai avea nicio valoare.
Meciul cu ocupanta locului cinci, Dunărea Galați, va fi și o partidă a orgoliilor, ținând cont de "războiul" pe care conducătorii Săgeții l-au purtat cu președintele gazdelor de sâmbătă, Auraș Brașoveanu, schimbul de replici și declarații atingând punctul culminant după meciul tur, câștigat de dobrogeni cu 1-0.
Meciul Dunărea Galați - Săgeata este arbitrat de Emil Voicu (Bacău); asistenți, George Fridl (Comănești), Ciprian Iovu (Botoșani); rezervă, Ciprian Amarandei (Vaslui); observatori, Lucian Măiereanu (Brașov), Grigore Ciupitu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde