Săgeata Stejaru a făcut patru achiziții pentru retur

1331
Divizionara secundă Săgeata Stejaru abordează returul Ligii a II-a cu patru jucători noi. Trei dintre ei vin de la echipe de Liga 1: Cătălin Vlaicu (fundaș central), de la Astra; Lucian Turcu (fundaș stânga), de la Gloria Bistrița; Sergiu Costea (mijlocaș), de la Unirea Alba Iulia. A patra achiziție e juniorul Stelian Caluda (mijlocaș), de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi".
În condițiile în care, față de tur, au plecat șase jucători (M. Posteucă, Șoltuz, Bertea, Roșca, Rada, Lupu), lotul pentru retur arată astfel: portari - Olteanu, Mutu, Ariton; fundași - Aldana, Bold, Goșa, Vlaicu, Gheară, Vlad, Turcu; mijlocași - Dicu, Mavriche, Sg. Costea, Gheorghiță, Paleacu, Caluda, Dobre, Șamata; atacanți - Șt. Ciobanu, Șicu, Chițu, Jianu.
Săgeata (locul patru în clasament, cu 31 puncte) debutează în retur pe teren propriu, mâine, de la ora 13 (în direct la sport.ro), împotriva Petrolului Ploiești (locul șase, 28 puncte).
"În retur, obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci, dar, dacă vom ajunge să ne batem și pentru promovare, nu ne vom da la o parte. Sperăm la un debut de succes sâmbătă, cu Petrolul, echipă de tradiție, care s-a întărit în iarnă. Dar și noi avem un lot mai tare ca în tur. Cred că la promovare se bat primele șapte echipe, principalele favorite fiind Chiajna, Farul și Petrolul. Farul a făcut o achiziție foarte bună, antrenorul Ștefan Stoica. M-aș bucura să intrăm în Liga 1 noi și Farul", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" s-au certat cu golul
Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Stire din Sport : Derby dobrogean plin de ambiții
Pagina a fost generata in 0.916 secunde