Săgeata Năvodari, amical cu FC Balotești

214
1
Săgeata Năvodari,  amical cu FC Balotești - sageata-1389888402.jpg

Articole de la același autor

Echipa de Liga I Săgeata Năvodari susține, astăzi, de la ora 11.00, primul meci ami-cal din cadrul stagiului de pregătire de la Izvorani, adversară fiindu-i FC Balotești (Liga a III-a). 
Antrenorul Cătălin Anghel va folosi acest prilej pentru a se edifica asupra potențialului pe care îl au jucătorii aflați în probe, după acest meci urmând a se lua decizii în privința transferurilor. 
În privința lui Ousmane N’Doye, situația este clară. Fotbalistul senegalez a întârziat nejustificat de la pregătiri, motiv pentru care conducerea clubului încearcă rezilierea pe cale amiabilă a contractului valabil până în vară. 
Nu este pentru prima oară când N’Doye calcă "în străchini", dar, dacă până acum comportamentul său a fost tolerat, de data aceasta, antrenorul Cătălin Anghel și-a arătat nemulțumirea față de actele de indisciplină ale acestuia, precizând că senegalezul nu mai intră în calculele sale. 


Comentează știrea

christian louboutin so kate kid leather pumps
28 februarie 2014
christian louboutin so kate kid leather pumps

christian louboutin peep toe glitter pumps Stiri Sport : Săgeata Năvodari, amical cu FC Balotești | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin so kate kid leather pumps http://laventurine.com/images/christian-louboutin-mens-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Silviu Lung a revenit la antrenamente
Pagina a fost generata in 0.7321 secunde