Săgeata, lipsită de doi titulari la partida cu Viitorul

769
Săgeata, lipsită de doi titulari la partida cu Viitorul - b80c0932cb6f7be27c8d37b4c847a8bd.jpg

Articole de la același autor

Vicelidera seriei secunde a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari, nu-i va putea folosi la meciul din deplasare cu Viitorul Constanța pe Olah și Florin Popa, ambii sus-pendați din pricina cumulului de cartonașe galbene.
"Sper ca înlocuitorii lor să contribuie la victorie. Cine va câștiga va avea o opțiune în plus la promovare. Nu va fi un duel între mine și antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, ci va fi un meci între o Academie și un Gimnaziu, în care cursanții sunt sensibil egali. Le mulțumim suporterilor care ne-au susținut la Năvodari, la meciul cu Farul, și sper ca și duminică stadionul de la Ovidiu să fie plin, pentru că prezența unui număr mare de oameni la meciuri ne stimulează", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda.
Principalul năvodărean a dezvăluit că jucătorii săi nu vor avea o primă specială, pentru că "noi nu ne gândim la prime, ci la cele trei puncte". Ca obiective pentru la iarnă, Șunda a menționat o infrastructură mai bună și îmbunătățirea lotului, în condițiile în care "numeric suntem puțini, doar 20 de jucători".
Meciul Viitorul Constanța - Săgeata Năvodari se joacă duminică, 31 octombrie, la Ovidiu, de la ora 12, în direct la Dolce Sport.

"Va fi un meci dificil, pentru că jucăm în deplasare, iar orgoliile locale vor avea un cuvânt de spus. Sper ca cele două absențe să nu se cunoască în jocul Săgeții. Atuul nostru e că avem cea mai bună defensivă din seria întâi, dar, dacă vom primi trei goluri, va trebui să înscriem patru pentru a câștiga"
Ciprian Dinu, fundaș Săgeata

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul merita mai mult (galerie foto)
Pagina a fost generata in 0.3277 secunde