Să vină titlul la Constanța! Tribune incendiare la finala HCDS - Dinamo

449
Să vină titlul la Constanța!  Tribune incendiare la finala HCDS - Dinamo - savina-1557757575.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud începe lupta finală pentru titlu! Mâine, de la ora 18.05, la Sala Sporturilor, echipa constănțeană susține primul meci al finalei cu Dinamo, iar suportul publicului poate fi decisiv, nu o dată tribunele incendiare conducându-și favoriții spre victorie.

Mâine, bifăm cel de-al patrulea episod al duelului Dobrogea Sud - Dinamo din acest sezon, primele trei încheindu-se cu victorii pentru echipa bucureșteană, campioana en-titre. De la ultima întâlnire, din decembrie, HCDS nu a mai cunoscut însă înfrângerea, antrenorul Zvonko Sundovski ținându-și jucătorii "în priză" după egalul cu Dunărea Călărași, din ultima rundă a play-off-ului.

"Toate gândurile noastre sunt la finala cu Dinamo. Ne dorim foarte mult să câștigăm primul meci, este cel mai important. Așteptăm suporterii alături de noi, întotdeauna publicul a fost al 8-lea jucător. Cu aportul lor, putem obține prima victorie", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului.

"Este important să-i avem pe suporteri alături, mai ales că Dinamo va veni cu galeria. Vrem să dominăm și în tribune, și pe teren! Suntem încrezători, chiar dacă am pierdut meciurile cu Dinamo din acest sezon. Îi studiem, ne pregătim la antrenamente, facem tot ce trebuie pentru a juca mult mai bine și să câștigăm", a declarat, la rândul lui, "veteranul" Laurențiu Toma.

Prima manșă a finalei HC Dobrogea Sud - Dinamo se joacă, mâine, de la ora 18.05, în direct de TVR HD. Următorul meci este programat, pe 22 mai, de la aceeași oră, la București, iar dacă va fi nevoie de decisiv, acesta se va juca pe 29 mai, la Constanța.

v v v

Reprezentanții clubului Dobrogea Sud au fost prezenți, zilele trecute, pe stadionul "Farul", la evenimentul "Mișcarea pentru Toți", organizat de Primăria Municipiului Constanța. Juniorii III de la HC Dobrogea Sud și antrenorul emerit Aihan Omer, directorul Academiei de Copii și Juniori, au fost profesori pentru tinerii care au dorit să afle cât mai multe despre handbal. Câțiva puști s-au "încins" alături de juniorii clubului la o miuță pe pista de atletism a stadionului, unde sute de constănțeni au participat și la demonstrații de box, lupte, atletism, gimnastică, scrimă, oină, baseball, rugby, baschet sau volei.

Fostul mare atlet Ilie Floroiu a fost inițiatorul evenimentului organizat de municipalitate, cu concursul unor nume mari din sportul românesc, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Dumitru Răducanu, Ionuț Gheorghe, Elena Frîncu sau Cornel Durău.

"Sportul înseamnă sănătate și viață, iar educația începe de la nivelul acestor copii. Felicitări Primăriei, mulțumim Ilie Floroiu! Sportul înseamnă oameni, echipă, suflet și iubire", a declarat Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0015 secunde