"Să vină titlul la Constanța!". HCDS începe play-off-ul cu Poli Timișoara

386

Articole de la același autor

Formația masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a încheiat en-fanfare sezonul regulat al Ligii Naționale, cu o victorie pe teren propriu, în fața celor de la AHC Potaissa Turda, scor 36-24 (20-12), confirmând poziția fruntașă, performanță ce i-a determinat pe fanii constănțeni să exclame: "Să vină titlul la Constanța!". 
Dar, mai este de parcurs un drum lung până la momentul în care HCDS poate scoate dopul șampaniei. Începe play-off-ul! 
HC Dobrogea Sud va evolua în Grupa A și va începe cu șase puncte (locul 1 în sezonul regulat), față de patru puncte CSM București (locul 3), două puncte Dunărea Călărași și niciun punct SCM Politehnica Timișoara. Confruntările se vor decide după sistemul "fiecare cu fiecare" și "tur-retur" 
Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 16, HC Dobrogea Sud va înfrunta pe SCM Politehnica Timișoara, la Sala Sporturilor, în prima etapă din cele șase. HCDS s-a impus în ambele partide din sezonul regulat: 25-19 acasă și 30-27 la Timișoara.
"Greul abia începe. Suntem pe primul loc, putem spune că avem prima șansă la titlu, dar luăm pas cu pas fiecare meci, mai e mult până acolo. Sâmbătă, jucăm acasă cu Timișoara, urmează tot acasă cu CSM, echipe foarte tari. Așteptăm publicul să vină la sală, să ne susțină", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu. 


Revin "piesele grele" 
Cu locul întâi în buzunar, antrenorul HCDS, Zvonko Sundovski, și-a permis să folosească, în partida cu Potaissa, jucători ce au evoluat mai puțin anul acesta și să-i odihnească pe "veterani". Astfel, Nikola Mitrevski, Laurențiu Toma, Velko Markoski și Ionuț Nistor nu au fost păstrați în lot, în timp ce George Buricea și Dejan Malinovic au văzut partida de pe banca de rezerve. Toți "greii" vor reveni pe foaia de joc și vor pune umărul la asaltul pentru primul titlul din istoria tânărului club constănțean. 
În Grupa B se află echipele: Dinamo București (6 puncte), Potaissa Turda (4 puncte), Steaua București (2 puncte) și CSM Focșani (0 puncte). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde