Campionatul Național de judo pentru copii U11

Să vină medaliile de pe tatami!

145
Să vină medaliile de pe tatami! - judo-1371226006.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, sala de sport de la Techirghiol este gazda unui eveniment important: turneul final al Campionatului Național de judo pentru copii cu vârste sub 11 ani. 

Conform informațiilor furnizate de profesorul Feuzi Gelal, la competiție participă sportivi și sportive reprezentând nu mai puțin de 160 de cluburi din România. 

Constanța trimite pe tatami un lot de șapte judoka: Cristina Roșioru (44 kg; campioană en-titre), Anastasia Marin (36 kg), Ana Maria Crețu (40 kg), Alin Tănase (24 kg), Andrei Ene (42 kg), de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS (antrenori, Timur Gelal și Radu Luca), Sebastian Șoimu (27 kg) și Raul Călinescu (27 kg), ambii de la CS Agigea (antrenor, Emin Acmola). 

"Este cea mai importantă întrecere pentru copii, care se vor întrece pentru titlurile de campioni și vor avea, totodată, ocazia de a petrece un mini-sejur pe litoral. Pentru mulți dintre ei, care provin din familii nevoiașe, este pentru prima oară când vin la mare. În ceea ce îi privește pe sportivii noștri, avem ca obiectiv cucerirea a cinci medalii, dintre care una de aur", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Feuzi Gelal. 

Turneul începe sâmbătă diminea-ță, la ora 9.30 fiind programată festivitatea de deschidere oficială. Apoi, vor avea loc întrecerile în probele individuale. Duminică, se vor desfășura întrecerile pe echipe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde