Liga Națională de baschet masculin

S-au "trezit" prea târziu! BC Athletic, învinsă de CSM Sighetu Marmației

286
S-au

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța a debutat cu o înfrângere în play-off-ul pentru locurile 13-14 în Liga Națională de baschet masculin. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a cedat, scor 66-75, în fața CSM-ului Sighetu Marmației, sâmbătă, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor. 
După un început ezitant și un handicap ce nu părea ușor de recuperat, "Gladiatorii din Tomis" s-au apropiat la o posesie de oaspeți, însă nu au putut egala, iar maramureșenii au gestionat mai eficient finalul de joc. 
Meciul doi al play-off-ului s-a disputat, ieri, la Galați, terminându-se însă după închiderea ediției. 


XXX 
Baschetbaliștii de la BC Athletic sunt o prezență constantă în viața comunității locale, așa că nu puteau face excepție de la regulă nici de Zilele Constanței. 
"Mâine, Constanța ne dă întâlnire pentru a o sărbători. De-a lungul celor peste 2.500 de ani de viață, generații întregi s-au strâns pe străduțele vechii cetăți pentru a o celebra. Asemenea străbunilor noștri, și noi vom ieși, cu mic, cu mare, pentru a-i arăta că o iubim", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 
Astfel, jucători, antrenori, conducători de la BC Athletic vor lua parte, mâine, de la ora 17.00, la Parada Constanței. Vor avea alături mulți alți sportivi, olimpici, militari, jandarmi călare, studenți, elevi, cadre didactice, artiști, înalte fețe bisericești, reprezentanți ai etniilor dobrogene și oficialități, care vor saluta cu respect orașul pe traseul Sala Sporturilor - bd. Tomis - Piața Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8909 secunde