S-au trezit prea târziu! Înfrângere pentru FC Viitorul, în "Ștefan cel Mare"

171
S-au trezit prea târziu! Înfrângere pentru FC Viitorul, în

Articole de la același autor

FC Viitorul a jucat, duminică seară, în deplasare, pe terenul lui Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 14 a Ligii I, prima a returului din sezonul regulat. 


Elevii lui Gheorghe Hagi au început slab meciul și s-au văzut conduși încă din minutul 29, după golul înscris de Perovic. Câteva zeci de secunde mai târziu, Sorescu a dus scorul la 2-0 pentru Dinamo, iar trupa lui Hagi era cu moralul la pământ. 
În repriza secundă, "câinii roșii" au înscris și cel de-al treilea gol, în minutul 61, prin Filip și s-au distanțat decisiv pe tabelă. Hagi și-a impulsionat elevii și aceștia au redus din diferență în minutul 76, prin Gabi Iancu, pentru ca Boboc să mai puncteze o dată pentru Viitorul și să facă 3-2. 


Constănțenii nu au mai avut forța să egaleze până la final, astfel că echipa de la malul mării a fost nevoită să se recunoască învinsă. 


În urma acestui eșec, FC Viitorul pierde teren în fața liderului CFR Cluj, care are 27 de puncte. Constănțenii rămân cu 25 de puncte, pe locul al doilea în clasament. De partea cealaltă, Dinamo a acumulat 20 de puncte și este pe 7, la o "lungime" în spatele rivalei FCSB.


În etapa viitoare, la Ovidiu, FC Viitorul primește vizita Chindiei Târgoviște, echipă antrenată de fostul internațional român Viorel Moldovan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League
Pagina a fost generata in 0.4477 secunde