S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - Astra

212
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - Astra - saupus-1517338166.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, va juca vineri, 2 februarie, de la ora 20.45, pe stadionul "Central" al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, împotriva Astrei Giurgiu, într-un duel programat în etapa a XXlll-a a Ligii l la fotbal. 


Clubul constănțean a anunțat că biletele se pun în vânzare astăzi, începând cu ora 10, la următoarele tarife: tribuna l - 30 de lei, tribuna a ll-a - 20 de lei, peluzele l și ll - 10 lei. 


În această iarnă, FC Viitorul s-a despărțit de trei jucători importanți, Victor Rîmniceanu (Sepsi), Eric de Oliveira (Emiratele Arabe) și George Țucudean (CFR Cluj), dar s-a întărit prin aducerea lui Ianis Hagi (Fiorentina), Mihai Voduț (Voluntari) și Mailson Lima (Dordrecht). 


De partea cealaltă, Astra i-a pierdut pe cel mai valoros jucător din lot, Alexandru Ioniță ll, plecat la CFR Cluj, dar și pe francezul Damien Le Tallec (Orleans), jucător cu experiență. În locul lor, au fost aduși Laurențiu Buș, fost campion cu Oțelul Galați, Florentin Matei și Urko Vera, împrumutat de la CFR Cluj, inclus în afacerea "Ioniță". 


În clasament, Astra se află pe locul 4, cu 37 de puncte, în timp ce FC Viitorul se clasează pe 6, cu 34 de puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3769 secunde