S-au pus în vânzare biletele la meciul FC Viitorul - Chindia Târgoviște

Miercuri, 30 Octombrie 2019
155
Conducerea FC Viitorul anunță că s-au pus în vânzare biletele pentru partida pe care echipa constănțeană o va susține, vineri, 1 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, în compania Chindiei Târgoviște, duel contând pentru etapa a 15-a a Ligii I la fotbal. 


Prețul unui bilet este de 40 de lei la tribuna I, 20 de lei la tribuna II și 10 lei la peluze. 
Biletele se pot procura prin rețeaua bilete.ro și în rețeaua parteneră: Poșta Română, Inmedio, Germanos și Vodafone. În ziua meciului, la stadion se vor comercializa bilete la casele speciale ale stadionului, începând cu ora 16.30, doar dacă acestea nu se epuizează online. 


XXX 
Respectând tradiția, și la meciul cu Chindia, conducerea clubului va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Academia Hagi - Ovidiu. 


Autocarul va pleca vineri, 1 noiembrie, la ora 19.15, de la Palatul Copiilor Constanța, returul fiind asigurat imediat după încheierea partidei. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.475 secunde