S-a schimbat ora de start a meciului România-Belgia!

214
S-a schimbat ora de start a meciului România-Belgia! - rugbyromania-1611674398.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va întâlni, duminică, 7 februarie, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în meciul restanță din ediția 2020 a Rugby Europe Championship, Belgia.

Programată inițial pentru ora 15:30, partida a fost devansată, urmând să înceapă la ora 11:15, (în direct la TVR 1) din cauza condițiilor de intrare și ședere pe teritoriul României a cetățenilor străini, respectiv a delegației Belgiei.

Stejarii se află de o săptămână în cantonament la București pentru a pregăti acest meci, urmând să se deplaseze la Craiova, vineri, 5 februarie. România va juca în premieră la Craiova, iar întâlnirea va avea loc fără spectatori, fiind organizată respectându-se toate normele sanitare în vigoare. În aceeași zi, se vor mai disputa partidele Georgia – Rusia la Tbilisi, de la ora 13:00 (ora României) și Spania – Portugalia la Madrid, de la ora 13:45 (ora României).

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situației sanitare.

După disputarea acestor partide restante va debuta ediția 2021 a Rugby Europe Championship, ediție care marchează debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța 2023 pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiției 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare. Programul exact al ediției din anul acesta va fi anunțat după disputarea restanțelor din ediția 2020.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9003 secunde