€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:
Campionatul Mondial de tenis de masă

S-a lovit de "zidul" chinezesc! Eliza Samara, eliminată în optimi

Ştire online publicată Joi, 25 Aprilie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Jucătoarea constănțeană Elizabeta Samara a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă, competiție care se desfășoară, în această perioadă, la Budapesta (Ungaria).

În optimi, Samara a întâlnit-o pe chinezoaica Manyi Wang în fața căreia a cedat la mare luptă, scor 2-4. Asiatica a condus cu 3-0 pe seturi, dar doar în cel secund replica Elizei a fost mai „subțire” (13-11, 11-3, 11-9), apoi, când se părea că soarta partidei este lămurită, eleva antrenorului Viorel Filimon a avut o revenire în forță, apropiindu-se la 3-2 la general, după 12-10 și 11-8 în seturile patru și cinci. Din păcate, setul șase, câștigat de chinezoaică la mare luptă, 13-11, a spulberat speranțele Elizei la medalie.

Tot la simplu feminin, și tot în faza optimilor de finală s-a oprit și Bernadette Szocs, care nu a opus rezistență decât în setul secund al partidei pierdute, scor 0-4 (4-11, 12-14, 5-11, 6-11), în fața jucătoarei Wai Yam Minnie Soo, din Hong Kong.

v v v

Aseară, s-au jucat partidele Eliza Samara/Bernadette Szocs - Hyo Sim Cha/Hae Nam Kim (Coreea de Nord) și Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania) - Jonathan Groth (Danemarca)/Liam Pitchford (Anglia), contând pentru optimile de finală ale probele de dublu feminin, respectiv dublu masculin, terminate însă după închiderea ediției.

România a avut înscriși nouă sportivi în probele de simplu feminin și masculin, dublu feminin și masculin și dublu mixt la Campionatul Mondial de tenis de masă de la Budapesta. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8081 secunde