Mai multe ştiri online:

S-a încheiat a 11-a ediție a Cupei CELCO la tenis. Cine sunt campionii

Ştire online publicată Joi, 13 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Cupa CELCO la tenis 2019 s-a desfășurat, în perioada 3 - 9 iunie, la Tenis Club Idu din Mamaia, pe terenurile de zgură. Ajunsă la ediția a XI-a, Cupa CELCO stă mărturie pentru implicarea socială activă și constantă a grupului de firme CELCO pentru comunitatea locală, atât pe plan sportiv, cât și educațional, social și ecologic. 


Meciurile de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 25+, 50+ și meciurile de simplu fete și simplu băieți pentru categoria de vârstă 14 ani au atras în acest an peste 60 de jucători înscriși care și-au disputat premiile puse în joc, în valoare de 2.200 euro. 
„Pentru ediția de anul acesta, am modificat structura obișnuită de categorii pentru a ne putea adresa și jucătorilor mai tineri, de la copii de 14 ani, până la jucători de la 25 de ani în sus. Dorim să promovăm sănătatea fizică prin sport și să susținem tenisul constănțean, Cupa CELCO devenind astfel un turneu din ce în ce mai cunoscut. În jurul evenimentului organizat anual de CELCO am reușit să creăm o comunitate de jucători pasionați de sportul alb, fie că sunt profesioniști sau amatori, jucători activi sau veterani”, a declarat Niculae Dușu, peședintele grupului de firme CELCO. 


Câștigătorii turneului din acest an au fost: categoria ADULT +25, dublu masculin: locul 1: Cosmin Cătană / Răzvan Radu, locul 2: Gabriel Mirică / Dragoș Vasilescu; categoria TEENS 14 ani, simplu fete: locul 1: Andreea Moise, locul 2: Eleni Lenu; categoria MATURE +50, dublu masculin: locul 1: Seit Regep / Fănel Tudora, locul 2: Cătălin Condei / Cristian Velev; categoria TEENS 14 ani, simplu băieți: locul 1: Teodor Dinu, locul 2: Gabriel Ciucanu, locul 3: Răzvan Munteanu. 


„La CELCO suntem orientați spre inovare și sustenabilitate. Acest lucru îl promovam nu doar în cultura organizațională, ci îl imprimăm tuturor produselor realizate și acțiunilor întreprinse. Astfel, organizarea anuală a Cupei CELCO este o promisiune făcută comunității locale și se înscrie în rândul evenimentelor de responsabilitate socială în care ne implicăm, precum plantarea și îngrijirea Pădurii CELCO, susținerea inițiativelor educaționale din domeniul construcțiilor și sprijinirea cazurilor sociale din proximitatea noastră”, a adăugat Niculae Dușu. 
Andreea ROTUND-MAIER, specialist marketing CELCO SA
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7722 secunde