Rusia, descalificată cu suspendare de la Euro 2016

2202
2
Rusia, descalificată cu suspendare de la Euro 2016 - euro-1465907877.jpg

Articole recomandate

Rusia a primit de la UEFA o sancțiune de excludere cu suspendare, din cauza violențelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016.

UEFA a precizat că Rusia a primit o amendă de 150.000 euro, din cauza incidentelor provocate de fani pe stadion, pentru utilizarea artificiilor și a conduitei rasiste a fanilor. Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancțiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franța.

"Sancțiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiției", se arată în comunicatul UEFA.

Violențele dintre suporterii ruși și cei englezi au început încă dinaintea partidei de pe Stade Velodrome, pe străzile din Marsilia. Din acest motiv, autoritățile franceze au amenințat că îi vor expulza pe fanii Rusiei care au provocat incidentele, scrie digisport.ro

Comentează știrea

nicu
14 iunie 2016
Anglia

Eu sunt de parere ca trebuia suspendata si Anglia

jj
15 iunie 2016
j

Ce vina au 11 jucatori ca unii spectatori se iau la bataie? Ca doar nu i-au luat pe semnatura si de mana si i-au dus la stadion. Fiecare si-a cumparat belet de avion, belet la stadion..etc.. E ca si cum l-ar descalifica pe nadal, ca un fan de-al lui din tribune se ia la bataie cu altul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1072 secunde