Liga Națională de baschet feminin

Rundă dificilă pentru CS Phoenix-Știința. La Constanța, vine CSM Târgoviște

158
Rundă dificilă pentru CS Phoenix-Știința. La Constanța, vine CSM Târgoviște - baschet-1572469933.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța se pregătește să susțină un nou meci important în Grupa Est a Ligii Naționale. Formația de la malul mării va da piept, sâmbătă, de la ora 17.00, cu CS Municipal Târgoviște, într-o partidă care se va disputa la Sala Sporturilor din Constanța. 


Echipa gazdă, antrenată de Carmin Popa și Ramona Coroamă, se află pe locul al treilea în clasament, cu șase puncte din patru partide disputate. 


"După o pauză deloc lungă, timp în care am căutat să ne îmbunătățim relațiile de joc, sâmbătă ne întoarcem acasă, la Sala Sporturilor din Constanța. Și asta pentru că vom avea parte de o nouă confruntare în Liga Națională de baschet feminin, de data aceasta în compania unei echipe cu care am avut de fiecare dată meciuri extrem de disputate, CSM Târgoviște. Chiar dacă experiența va fi și acum de partea adversarelor noastre, noi sperăm ca tinerețea lotului nostru, dar mai ales ambiția de performa vor cântări mai mult în economia meciului, iar la final, noi să ieșim învingători. Și dacă nu va fi așa, măcar să avem satisfacția că am dat totul pe teren și am avut ce arăta celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare la fiecare partidă", a declarat președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9458 secunde