Rundă cu deplasări pentru Axiopolis Cernavodă şi FC Viitorul II

223
Rundă cu deplasări pentru Axiopolis Cernavodă şi FC Viitorul II - runda-1604068265.jpg

Articole de la același autor



Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 15.00, sunt programate partidele etapei a opta ale Ligii a III-a la fotbal. 


Aflată pe locul trei în clasamentul Seriei a III-a, cu 13 puncte la activ, Axiopolis Cernavodă are meci în deplasare, cu SC Popeşti Leordeni (locul 5, 10 p), iar formaţia de la Dunărea îşi doreşte mult să se întoarcă acasă cu un rezultat pozitiv, care i-ar consolida poziţia de pe podium. 


Axiopolis ar putea primi o mână de ajutor chiar de la Gloria Albeşti (locul 7, 6 p), care primeşte vizita celor de la Mostiștea Ulmu (locul 2, 14 p), reprezentanta judeţului Călăraşi având însă un meci în plus disputat faţă de echipa din Cernavodă. 
Tot în deplasare va evolua şi FC Viitorul II (locul 6, 10 p), care porneşte cu prima şansă în faţa „lanternei roșii” Recolta Gheorghe Doja (locul 10, 3 p). Constănţenii vin cu moralul ridicat după succesul de miercuri, din restanța cu Agricola Borcea (7-4), şi toată lumea speră ca virusul Covid-19 să stea cât mai departe de terenurile de fotbal. 


Celelalte partide ale rundei se vor disputa după următorul program: ACSM Oltenița - CS Afumați, Înainte Modelu - Agricola Borcea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8658 secunde